Oj, oj, dålig uppdatering

Ojdå, vilken usel bloggare jag är. haha.

Det har varit mycket nu innan juldagarna och under mellandagarna med jobb och allt farofläng=)

Julafton var trevlig, den firades med familjen och min pojkväns familj. Vi har det som tradition att spela julklappsspel med dem. Hundarna höll på att dö av all julmat som de ej fick smaka en enda bit av. haha.
Och jag höll på att spricka av allt jag åt. Ja minsann det har blivit mycket tugg nu de senaste veckorna, tur att träningen snart börjar igen=)

I eftermiddag ska jag på bröllop, det är en kompis till mig som ska ta det stora steget. =) Längtar till dess.
Önskar er all lycka i framtiden! 

Ikväll blir det nyårsfirande hemma med mina pojkar. Vi ska äta gott (igen) och spela ps3. Hihi. Vi ska också smälla av lite fyrverkeri. Vi har fått en tårta av kära far (fyrvererigalning nr 1) som vi ska tända på vid 12 slaget. Mysigt!

Tänkte också att jag skulle ta och läsa ut boken jag håller på med, har inte kunnat sätta  mig ner i lugn och ro och göra det sen i somras! Så nu ska jag ta  mig tid till det.



Någon är sugen på julskinka=)



Men har man svag mage så får man inget, hur söt man än är...



Lollo försöker så bukt på Abbe..



Lollo och jag på julafton.



Kanon bra bok, än sålänge i alla fall. Sitter och asgarvar hela tiden. Ni som har hund borde i alla fall säsa den. Man känner igen sig=)

Många kramar

Hur kunde det.....

Hur kunde det bli såhär? Jo, för Anglica är ett klantarlse!

Här kommer dagens klantrapport.

Arbetsdagen flöt på ganska hyfsat idag. Fick gjort det jag skulle och så. Men när jag skulle hem började mardrömmen.
Det var jag, pappa och hans arbetskamrat Patrik kvar på jobbet vid 7 nu ikväll.  Efter att länge ha funderat på om jag skulle stanna kvar och göra allt färdigt eller avsluta och åka hem för att ta en lång promenad med Svante, bestämde jag mig för att avsluta. Svante övertalade mig genom att skälla ståndskall i mitt öra en kvart=)
Jag sa hejdå till herrarna som också var på väg att gå, satte mig i bilen och vred på tändningen. Bilen bara tickade, mitt batteri hade sagt sitt sista ord. Jag bad pappa om skjuts men han sa att jag kunde låna hans andra bil. Det är en Jeep som vi brukar ha till jakten. Vi skottade ut den och startade den och jag hämtade Svante för att sätta in honom i bilen. Men bakluckan var låst så jag var tvungen att låsa upp från insidan, jag öppnade förardörren och tryckte på låsknappen två gånger som man brukar göra, slog igen dörren och försökte öppna bakluckan på nytt, men icke. Gick fram till förardörren för att försöka en gång till men den dörren var också låst!
Så där stod Jeepen och gick på tomgång och jag hade låst mig ute. Trodde inte ens det var möjligt att låsa in nycklarna när de satt i tändningen på en bil som var igång. Men tydigen!
Jag fick en riktig utskällningen av min käre far som samtidigt började ringa folk som kunde hjälpa oss.
Patrik började leta efter ståltråd som han sedan böjde som de gör på filmer när de ska stjäla en bil=)
Han tryckte ner den mellan rutan och dörren och började  lirka och plötsligt sa det KLICK. Dörren gick att öppna igen efter en halvtimme, mycket miljövänligt att ha igång bilen så länge ju=/

Detta är ett perfekt exempel på hur jag kan strula till det, ganska ofta dessutom.



Många kramar

Konstigt

Konstigt, det gick inte lägga in bilder i förra inlägget och texten blev helt felstrukturerad. haha.

Men nu funkar det!

 

Bilden är från cdon.com, där jag praktiskt taget köper alla mina filmer från=)

 

Många kramar


Underbara söndag, avslutning på filmhelg

Igår kväll vid 4 tiden började jag och min syster att titta på true blood boxen jag fick hem från cdon.com i fredags. Efter nån timme gav Lollo upp och gick hem men jag fortsatte ända in på borgontimmarna! Innan jag visste ordet av var kl närmare halv 4 på morgonen! Det tog alltså mer än 10 timmar att ta mig igenom boxen. Haha. Det börjademed attt jag bestämde mig för att jag bara skulle kolla till Alexander Skarsgård kom in i serien men sen kunde jag inte sluta att titta=) Jag vet inte vad jag tyckte om serien riktigt. Den var bra men jag vet inte riktigt om den nådde upp till mina förväntningar=/ Kan vara för att jag är halvt besatt av Twilight filmerna som det blev fel. Att jag trodde det skulle vara ungefär samma. Men samtidigt var det väldigt bra att det inte var det för så hade det nog blivit tråkigt. Ja, man kan nog säga att jag är lite kluven.=) Tyckte däremot att Alexander gjorde sin roll riktigt bra. Creepy! Så i alla fall, jag sov ända till halv 12 idag! Sen tog jag min hund och gick upp till verkstaden och bokförde lite. Det var kallt men väligt friskt. Jag hade nog satt på mig för lite kläder. Hihi. Efter det var det tänk att jag skulle ta tag i de sista julklapparna men ack, alla affärer i stan hade stängt! Är väldigt nyfiken på varför man ändrar öppettiderna till tidigare på dagen. Det är ju på efter middagen man vill gå på stan, när julbelysningen är tänd och så. Jaja, den handlelistan får väl ligga kvar i väskan till någon annan dag i veckan antar jag. Det har ju snöat under en stor del av dagen med. Underbart! Jag,N,Lollo och hennes kille var och käkade på en restaurang i stan och satt vid ett fönsterbord. Det var mysigt när man kunde sitta och titta på snöflingorna i gatulyset genom fönstret. Har hunnit med bio ikväll också. Med N och svärmor=) Vi kollade på Stig Larssons, Luftslottet som sprängdes. Den var jättebra, kändes som den fick ett bra avslut på de tre filmerna=) Nu blir det Planet Earth på det nyiköpta PS3:et. Fick filem förra julen men har inte kunnat titta på den innan eftersom jag inte haft någon blu-ray spelare. Imorgon blir det massa jobb och plugg.

Fredag!

Denna dagen har varit ganska skön. Den har gått i ett lugnt tempo men jag har ändå hunnit med allt jag ska.
Just nu sitter jag och N ute i mina föräldrars hus. Vi ska passa hundarna (4st+ min) över natten för mamma och pappa är i halmstad på julbord. Har varit ute med alla hundarna och har beställt mat som jag precis hunsade iväg min pojkvän till att hämta=)
Så nu väntar en myskväll framför tvn med en hund på varje sida om mig i soffan.
Det blir nog Harry potter och halvblodsprinsen, om jag får bestämma vill säga;)

Imorgon ska jag ner till fåren och mata dem, det var länge sedan jag hade sådana här sysslor om mornarna.
Sen ska jag nog ta och släppa lös mina pojkar i hängnet en stund, lite plugg får det nog bli också.



Nybadad



Pojkarna



Från cdon.com

Många kramar

Händelselöst

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu. haha. Förutom jobb så klart=)

Det är slutspurten nu inför jul och nyår.

Både jag och SVnate är helt slut! Så jag orkar inte ens laga någon mat så det blir pizza ikväll. hihi.



Många kramar

Lussebak

Idag har jag, lollo och mamma varit hos mormor och morfar och bakat lussekatter. Gott=)
Det va mysigt,länge sedan jag träffade dem. De bjöd på gröt, peppakakor,julmust och lite julmusik.
Jag och lollo var lite övertrötta från allt jobb i veckan så det blev lite dumma bilder också. Hihi.


 

Imorgon blir det grisajakt.

Många kramar


RSS 2.0