Shutter Island

Igår var jag, Vippan och Marija i K-stad och kollade på Shutter Island på bio. Vi åt innan på en kinarestaurang där man satt ute på en inglasad terass. Mysigt!
Filmen var väldigt tung. När vi gick ut ur biosalongen var jag helt trött i huvudet. De sa på radion att man skulle titta på filmen innan man läste boken (brukar ju vara tvärt om), för att förstå boken bättre men när bion var slut satt vi som frågetecken. Vippan ,som läst boken, sa att filmen inte hjälpte. haha. Det är en sådan film man kan prata om i evigheter. Vrida och vända på alla detaljer =) Men efter en kvarts prat om den kom vi tillslut fram till att den nog var ganska bra ändå.

Ikväll är det jag och Svante mot världen!
Melodifestivalen, min bok och garderobrensning igen. Måste se vad som behövs inhandlas när jag är i stockholm.
Längtar! Om det bara kunde bli vår också. Jaja, man ska nog inte ha för stora förhoppingar om den saken. =)

Många kramar





Lånade bilder. Google så klart!

Snökaos i Hlm

Hässlseholm kan nu beskrivas som mer än snötäckt.
Jag vet inte hur mycket snö som kom under natten men det måste handla om 2-3 decimeter eller till och med mer!
Kom precis hem efter en promenad med Svante och han hade inte det lätt när han skulle göra sina behov. haha.
Så fort han skulle sätta sig hade han snö upp till rumpan. Det såg fruktansvärt roligt ut.
Men annars älskar han snön mer än allt annat. Det går knappt få in honom längre. Han ska bara ligga kvar ute i snön och rulla sig.

Nu är jag riktigt sugen på att ta tag i min tatuering. N´s storebror började på med sin första tatuering igår och jag känner bara att jag ockå måste få min gjord snart innan jag blir galen! Jaja, rattar ner det på min TO DO lista. haha.



Många kramar


Nu vill jag ha vår!

Nu är jag verkligen trött på detta ruggiga väder. Snö, slask och mörker.
Vill börja se framåt, ljuset i tunneln. Haha.

Jag har i alla fall lite saker att se fram emot. I början av mars ska jag till stockholm på kurs. Alldeles själv!
Det kommer att bli nyttigt för mig men det känns så konstigt=) Ska vara där i tre dagar. Åker upp lite tidigare dagen innan så jag kan gå lite i affärerna när jag ändå är där. Ska nog ta och passa på att titta efter en present till min kära syster som fyller 18 år den 17 mars!

Och där kommer vi in på nästa grej jag längtar efter...... Vår 40 års fest!

Nu ska jag fortsätta att läsa boken jag börjat på. Genom dina ögon Av Stephenie Meyer. 


Beskrivning:

Jorden har invaderats av en ras som tar över människornas sinnen medan de lämnar kroppen intakt och större delen av mänskligheten har dukat under. Men Melanie Stryder vägrar att tyna bort.

Vandraren, en av de invaderande Själarna som har tilldelats Melanies kropp, har hela tiden varit medveten om hur plågsamt det skulle vara att ta över en människas kropp: de överväldigande känslorna, de allt för tydliga minnena. Men det finns en svårighet som Vandraren inte har väntat sig att den tidigare ägaren av kroppen vägrar att ge sig av och överlämna kroppen till henne.

Melanie fyller Vandrarens sinne med bilder av Jared, mannen hon älskar och som hittills lyckats hålla sig gömd. Det är omöjligt för Vandraren att skilja på sina och Melanies känslor och snart åtrår hon en man hon aldrig mött. Hotet från de andra Själarna gör Vandraren och Melanie till ovilliga allierade och tillsammans ger de sig av för att finna mannen som de båda älskar.

Bild och text lånar av Adlibris.com

Många kramar


Träningskort!

Idag har jag och Vipps varit och skaffat träningskort på 24!
Nu ska vi ta tag i våra liv är det tänkt =P haha.
Fick en fin dricksflaska till träningen av mamma, lila så klart=)

Ja, så på tal om träning och äta bra och så...... Tänkte jag skulle ta och provbaka efterrätten till partajet. Men vet inte om jag pallar, vi får se.

Imorgon är det jägarexamen. Vi ska gå igenom vildsvinsjakten igen. Kanske tar med Svante som visningsobjekt.
Så får de andra se hur en "grishund" ser ut. haha. Det hade varit skoj att se hur Svante reagerar med en massa männinskor som vill klappa på samma gång. Han tycker ju om att vara i centrum, höras och synas och så. ;)

Nu ska jag äta en honungsmacka. Det var länge sedan!



Svante vid maglevåtmarker i Lördags.

Magle

Ozzy hemma hon päronen

 

Många kramar


RSS 2.0