När jag blivit miljonär......

Ska jag köpa mig en Subaru impreza =) haha. Vilket aldrig kommer till att hända, Men drömma kan man alltid.
Vill ha en vit med röd inredning! De hade varit coolt. Och så skulle jag ha på mig röda klackar. Snyyyggt. Hihi.

Ska snart lägga mig och läsa lite. Har lyckats somna under tiden jag har läst flera dagar i rad nu! Suck.

Lite bilder att drömma sig bort med =)


 Bianco 750 kr

Många kramar

Socker och salt beroende

Guuuud jag måste skärpa mig!

Snart börjar snön smälta och sen kommer det vara sommar på ett kick. Det betyder fina kjolar och tjata linnen.
Att det ska vara så svårt att komma tillbaka på rätt spår efter allt julätande. Nu måste det ta slut!
Jag ska ta tag i mitt groteska godis och skräpmatsätande och börja träna mer. Har i och för sej gått ner en massa men så som jag äter nu kommer det snart komma och bita sig fast i arslet. Bokstavligt talat. 
Man mår skit dessutom, man blir trött och hängig. Detta skriver jag ju såklart nu, efter att jag har frossat i chips och godis så att jag mår illa. Haha. Imorgon kommer jag bli sugen igen. Men nej!
Jag SKA skärpa mig. Inte sluta äta allt gott för alltid men inte äta bara för att jag ska, fast jag inte är sugen.

Så MÅNDAG, då blir det nya tag=)



God natt!

Friluftshelg

Denna helgen har jag spenderat väldigt mycket utomhus. Igår spårade jag med Svante och Abbe och idag var jag, N och Svante ute och gick slingan på Hässleholmsgården. En runda som vi trodde skulle ta en halvtimme tog istället en och en halv timme!
Detta pga att vi råkade vika av fel på ett ställe. Men det var ganska skönt för det var fint väder och så ju=)
Spårningen igår gick åt skogen. Tre meter innan Svante var på väg att hitta målet hoppar det upp fem rådjur och helt plötsligt var inte spåret så roligt längre. Så det blev banner istället för beröm. Trist.
Jaja, bättre lycka nästa gång.

Va och tränade streetdance ikväll. Vår tränare ökade svårigheterna på denna dansen. Det va utmanande vilket jag gillar=) Det går fortare, vi slänger oss hit och dit och det är mer attityd. Jag måste ha landat fel för jag har riktigt ont i höften. Haha.

Imorgon är det jobb som gäller och jag ska se om min kära syster har tid att sätta sig ner med mig och skriva inbjudningar till festen. Det börjar bli lite bråttom nu.
Nu ska jag fortsätta att läsa lite jägarplugg.

Många kramar



Vi hade fint väder under spårningen.



Mattes pojkar=)

Svante njuter av livet.


Lokal bokad

Nu har vi bokat lokal till syrrans och min 40 års fest! Känns jättebra att ha det gjort. Nu kan man börja att planera det roliga=)

Skit också, jag blev så äcklad i morse när jag kollade på nyheterna. Reportaget om grisbönder som vanvårdar sina djur. Jag mådde så fruktansvärt illa. Alla som känner mig väl vet hur mycker jag tycker om kött, men jag tänker fanemej bojkotta producerat kött från och med nu. Det blir fisk, skaldjur och det som skjut så jakt. Då vet man varifrån det kommer och att det har haft ett bra liv. Fy Fan! 

Var ute med Abbe och Svante i hagen ikväll. Dom sprang rundor som galningar! Rullade sig i snön, åt den och sprätte den på matte=)

Imorgon blir det ganska lugnt på jobbet, sen blir det nog till att plugga lite jägarexamen på kvällen.

Måga kramar

Skidåkning!

Igår var jag, N, Lollo och hennes kille och pappa på Vallåsen och åkte skidor=)

De var roligt men de är synd att det blir såna himla långa köer i liftarna. Man hinner nästan frysa till is innan man hinner åka och få upp värmen igen=) Pappa hyrde en snowboard och skulle lära sig åka. De gick faktiskt kalasbra för honom. Men han e ju så jävla tjurig med så han ger sig inte.

I fredags var jag och några vänner och såg Snabba Chash. Det var jättebra. Man blir bara så jävla förbannad! Men det är väl meningen=)

Har precis städat färdigt lägenheten så nu bär det av till kontoret för lite pappersarbete. Ikväll börjar dansträningen igen! Som jag har längtat. Idag får vi en ny låt också=)

Här kommer lite bilder både från när jag, vippan, elin och emelie var och åkte skidor och från igår=)


 

Många kramar


Jobb, jobb och jobb

Jobbade 16 timmar igår och 10 timmar idag. O under dessa timmarna har jag jobbat non stop! Är helt slut nu:( så, nu har jag fått klaga av mig. Haha. Nu ska jag sova lite så man kan upp o jobba lite till imorgon:)

Jag vet, jag vet,...

Att man har kunnat gå in så internet så mobileo länge, mem jag har inte fattat mig så de förrän nu:) det är som en helt ny värld för mig ju! Haha. Nu måste jag verkligen köpa en ny mobil som är lättare att hanskas med. Sitter hemma hos n o har tråkigt. Ska bläddra lite i laredoute sen sova:) Många kramar

Så var dom bara två kvaaaar!

Vilken slapp dag det har varit. Jag har bara degat framför tvn och datorn hela dagen. Har beställt en massa filmer och böcker=)

Kom precis hem från Vippan. Vi har sagt hejdå till Elin. Hon ska åka runt i asien i fem månader. Så mycket skoj hon kommer att få vara med om. Vi kommer till att sakna henne!
Så nu är vi bara två kvar från sommargänget. Vilket år vi har haft!
Men tiden går fort och snart är vi samlade allihop igen=)

Nu ska jag läsa lite sen blir det bingen, måste upp tidigt till jobbet imorgon.

Många kramar

Trettonafton

Avatar var asbra! Gick ut ur biosalongen och trodde nästan att planeten i filmen fanns på riktigt=)
Riktigt bra bioupplevelse, alla färger och specialeffekter var helt otroliga. De datagjorda figurerna var så välskapta att man kunde se var enda por o ansiktet på dem.

Gå och se den!

 Lånad bild.


Gick till jägarexamen idag, men det gjorde visst ingen annan. Haha.
Vi börjar inte förrän den 12:e men det hade jag ju såklart glömt. Inte förrän jag drog i dörren till studiefrämjandet kom jag på det. Suck. Men det gjorde inte så mycket för jag hade inte läst en enda rad av kapitlet som vi skulle läsa.

Imorgon ska jag minsann vara ledig igen. Då blir det lite städning, hundträning, matteträning och skridskoåkning med tjejerna=)
ÅÅÅ... Har fortfarande inte hämtat min kamera. Måste ta tag i det imorgon med.

Många kramar


Skit med...

Fasen! Glömde min kamera hos kompisen. Tänkte ju lägga upp bilder på när vi åkte skidor igår =(
Jaja, får väl ta och göra det ikväll i stället.
Ikväll blir det också parbio.Hihi. Jag och N ska gå och se Avatar i Kristianstad med några vänner. Längtar!

Kom precis hem från en lång promenad med Svante, gick ut till min föräldrar i vankiva. En rimme och en kvart tog det=) Så nu är jag värd lite mat. Laxen här kommer jag!

Många kramar

100101, va konstigt det låter =)

De flesta som har hundar brukar kunna använda dem som en slags väckarklocka. Men det kan då inte jag göra.
Jag vaknade idag av att tvn stod på och N och Svante andades tungt i sömnen. Jag gick upp ur sängen i tron om att klockan var omkring 10 men hon var närmare 1 på dagen! Min hund hade inte sagt ett knyst och verkade inte heller vara särskilt intresserad av att gå ut på ett tag heller. Så jag satte igång en tvätt och käkade frukost och vid halv två, två började Svante gny och ville ut. Usel väckarklocka =P

Många kramar


Gott nytt år!

Hoppas på ett bra 2010 för alla!

'Bild lånad

Många kramar

 


RSS 2.0