Julklappar

Nu har jag packat in paket till mormor, morfar och lollo. Så nu är det bara ett par paket kvar=)

Jag brukar sitta och titta lite på Blocket ibland, idag såg jag nått som fick mig att titta två gånger. Folk säljer sina WOW figurer, DYRT dessutom. Haha. Trodde inte man kunde det.

Imorgon blir det mycket jobb jag måste ta igen. Bara för att jag skulle kunna ta helgen ledigt. Men det har varit välbehövligt och skönt=)

Dags för bingen!

Många kramar


Julskyltning

Idag var jag, mamma och lollo på julskyltningen här i stan. Vi fikade lite och handlade. Det var meningen att jag bara skulle köpa julklappar till andra men det blev några till mig med=)
Har dansat nu på kvällen, är helt slut! Det var sista gången idag.

Nu sak jag kolla på gossip girl se blir det plugg.

 

Många kramar


Lördag

I morse var vi ute i Fredskog och övade på vildsvin. Abbe var jätteduktig. Han hae lite svårt att hitta grisarna men när han väl gjorde de jobbade han väldigt fint. Lagom avstånd, bra skall och allert.
Svante däremot. suck. Han var jätte intresserad av smågrisarna ( vilket är absolut fyfy), När han hittade grisarna skallade han fint men var alldeles för nära ca 2 dm och han ska vaa på 2 METERS avstånd. Han är alltså alldeles för tuff och naiv. Han fokuserade bara på en gris hela tiden när han egentligen ska ha koll på alla , annars kommer det kanske en gris bakifrån. .In kallningen var katastrof!
Han ville inte alls komma när jag ropade så till slut fick jag ta upp en pinne och kasta apportering till honom, då kom han. Nästa gång måste han in i ett hängn där det är lite tuffare grisar så att han fattar att det är allvar och jag ska ta med mig en kamptrasa att avleda med. Men innan det ska vi träna lydnad, inkallning, lydnad, inkallning och lite mer lydnad=)

Har också hunnit med att åka till Rusta i Kristianstad. Köpte skoställ och lite andra nödvändigheter=)

Blev precis klar med julpyntet. Angelica has gone Chrismas wild! Här ser ut som en tomtestuga. Haha





Nu ska jag hoppa in i duschen. Ska iväg och bowla lite med pojken (N)

Många kramar

Kvällspromenad

Jag och Svantis kom precis hem från vår sista promenad för idag. Vi gick igenom stan på vägen hem, nu lyste alla juldekorationer=)

 Myspys

Många kramar

62 timmar

Denna arbetsveckan har varit ännu galnare än förra. satt och räknade på timmarna jag har lagt ner dessa fem dagarna. Det slutade på 62 timmar! Sjukt. Igår jobbade jag från kl 7 på morgonen till kl halv 12. Bara korkat. Var som en förvirrad höna idag=)

Imorgon ska jag, pappa, Svante och Abbe till hägnet i Fredskog och öva på vildsvin. Hundarna tycker det är sjukt roligt och det är skönt när man kommer hem och de är jätte trötta och mysiga=)
Efter det kommer det till att bli storstädning och upp på vinden och hmta net julgrejerna. Funderar på att ta ner julgranen med en gång också så slipper man tänka med på det sen.
Det ska bli mysigt, älskar att komma hem när allt är rött och staken lyser i fönstret.

Igår fick jag hem mina filmer som jag beställt från CDON.COM.

       
Börjar med Transformers. Till det blir det Ben ´n Jerry. Cookie dough så klart=P

Men först lite skönhet!

Många kramar

New moon

Så, då var jag fast igen. Nu kommer jag gå och älta denna film i mitt huvud i evigheter. Jag blir som en liten fjortis. Blir helt förtrollad av karaktärerna och historien, jag vill vara med! Hahaha.
Uppföljaren till Twilight, New moon, så bra!
Man hoppades på att ens pojkvän skulle komma hem till en och ställa sig tätt inpå en och säga en massa klyschigt som typ "jag älskar dig, lämna mig aldrig, jag kan inte leva utan dig. Men ack, det blev istället "va blir det för mat?" Hahaha.
Nej, jag vet ju att det inte är som på film men man kan ju alltid drömma. Hihi.

Längtar såklart tills den kommer på dvd så jag kan köpa den och titta på den om och om igen=)

Imorgon blir det jobb jobb och jobb!

 

Många kramar!


Tisdag

Jobbet:

Idag kom min praktikant! Väldigt ambitiös kille. Han jobbar effektivt och är väldigt snäll och pratglad=)
Han ska vara hos oss hela vårterminen om allt går som det ska.

Det är så härligt att se hur vissa män lyser upp när de ska få barn. Hihi. En av säljarna som jag handlar av kom till jobbet idag. Dom har förresten en jäkla känsla över när de ska komma för jag tog typ det sista av allt idag=)
I alla fall, jag såg och hörde direkt att det var något som var annorlunda, han brukar vara glad och trevlig men idag hade han mungiporna ända upp till öronen. Han hoppade rundor en stund sen kom det : Mitt barn kommer ut när som helst, dom kan ringa vilken sekund som helst!
Haha. Det lät så härligt. Vi stod båda och skrattade och lyste en bra stund=)

Kväll:

Jägarexamen var som vanligt. Jag var den dumma blondinen (inom mig) som inte gjort läxan. Jag fär alltid de frågor aom jag inte kan och om jag skulle få en jag kan så är de så klart för att jag "gissade", enligt dem. haha. Men men, jag är ju faktiskt där för att lära mig.
Pappa fick sin födelsedagspresent idag, en vecka försent! Hade beställt från internet men det blev försenat=/
Han blev i alla fall glad.

Imorgon blir det bio! blev ju ingen new moon i fredag, biljetterna var slut så det bli imorgon istället. Nu ska jag äta, vilket är på tok försent men jag måste. Hihi.

God natt!


Någon vill också vara med framför datan...

Haha. Min hund är sötast i världen! Han ville också vara med vid datorn.

 


Det var inte mycket barr kvar i skog idag, allt låg på marken=)

Många kramar

Mina ben är som gele

Idag har jag, pappa, svante och abbe varit och jagar i Rättelöv. Det var faktiskt den mest händelserika jakten jag har varit med på. Fast vi sköt inget. Jag fick se två älgar på ca 40m avstånd! Dom är GANSKA STORA.

 gick ut vid nio och jag var hemma vid halv fyra och vi gick nästan hela tiden. Efter det var jag och dansade och mina ben bar mig knappt!
Det var ganska mycket annat jag skulle ha gjort idag men jag kände att båda jag och Svante behövde komma ut på jakt. Så imorron blir en rivstart på en hektisk vecka till=) Vilken kommer inehålla 90% jobb och 10% nöje.
I dom 10% nöje,är detbio New Moon på onsdag och jägarexamen på tisdag.

Nu ska jag kränga mer godis och kolla på fortsättningen av Gossip Girl=P





Många kramar

Vilken vecka!

Denna veckan har varit helknasig. Har haft så himla mycket att göra på jobbet att jag har fått stå där till tio på kvällarna=/ Ska inte klaga egentligen, det är ju bra att jag har att göra men man blir helt utmattad.
Och den är inte slut än! Men helgen fick en bra start i alla fall, Vippan och Elin var här ikväll. Vi kollade på Idol, åt ostbricka och drack vin. Mysigt!
Helgen blir lugn, ska göra lite av varje. Tvätta (blää), jobba (blää), träna (skoj), sova (ja!) och så får jag nog ta mig i kragen och spåra lite med Svante också. Men vänta nu.... Helgen blir nog inte så lugn trots allt=)

Hoppas denna helgen blir den sista jobbehelgen på länge, Can´t keep going forever=)

Nu ska jag nana. God natt!

Många kramar 

Tisdag

Ikväll skulle jag ha varit på jägarexamen men det blev ingen för att kursledaren var sjuk. Vilket inte gjorde mig nått alls eftersom jag inte läst på det vi skulle ha läst på. phu!
Och nu kan jag se Desparet Housewives!
 Det blir nachos och julmust till det. haha.
Imorgon fyller pappa år, var nere på stan och skulle köpa present till honom idag men de hade slut på det jag hade tänkt mig=(
Gick lite i andra affärer också och det kliade i fingrarna så jag köpte lite kläder faktiskt=/

   

 

Många kramar


Trött

Riktigt trött idag. Var på jobbet ända till nio ikväll. bläää!
Orkar inte ens äta sitter bara och stirrar här. haha.

Hörde en låt från en skiva jag hittade här hemma precis. Klickade fram videon från den. Så sööööt. haha.

www.youtube.com/watch?v=Wvzpwq2ccsM¨

Många kramar

Kan Dee

Hittade nyss in på en blogg tillhörade En tjej som ritar otroligt fina grejer! Hon kallar sig Kan Dee. Hon ritar bilder och trycker upp dem på kläder och det blir skit bra. Tyckte de var så fina att jag gick in på shopen direkt och skickade efter tröjor=) kandeeshop.se

Längtar till de kommer!

Många kramar


L.A Gigolo

Kollade på L.A Giglolo idag. Filmen handlar om en kille som lever lyx liv bland L.A s rika kvinnor och får allt han vill genom att tillfredställa dem. Men även han kan bli kär på riktigt men vad han inte vet är att han också kan "get played".
Ashton Kutcher har huvudrollen och eftersom jag är ett fan så var det ju klart att jag var tvungen att hyra den när jag såg den på hyllan=)
Men tyvärr så kändes den sådär. Hade man inte fått se så mycket av Achtons kropp som man gjorde hade den nog inte varit nått att se överhuvudtaget. Haha. Det var så mycket sexscener att jag tappade räkningen efter en halvtimme! Och imellan det hände det inte så mycket annat. Så lite besviken är jag allt.

Har varit och jobbat idag också. Pust! Och nu ska jag ut med Svantis och sen blir det pizza!



Många kramar

svininfluensa

Jag har ont i min vänstra arm! Jag var och tog sprutan mot svininfluensan idag och är helt öm i armen. Har dock inte fått feber än , som resten verkar ha fått. Jaja, nu är den i alla fall tagen.

Det kändes konstigt på jobbbet idag, visste inte riktigt vilken dag det var. Kändes mer som måndag än torsdag men det är ju inte så konstigt=)
Sitter och äter de nya OLW chipsen, sourcream&bearnaise. Dom var faktiskt helt ok, inte dom bästa men helt klart goda. Eller så är det så att jag egentligen är Sviiiin hungrig och därför så smakar allt bra. Haha.
 Imorgon ska jag upp tidigt och jobba och försöka jobba in så jag slipper vara där i helgen=/



Många kramar

Pink

Nu är jag hemkommen!
Vilken show Pink gjorde! Helt otroligt, trodde det skulle vara bra men detta var helt klart bättre än mina höga förväntningar=)
Det var jag, vippan och elin som åkte upp till Stockholm, vi bodde hos Elins gamla klasskompis Ida som jobbar som frisör där. I måndags var vi ute på ett ställe som heter Victoria med Idas arbetskamrater. Det var jätte roligt!
Kodord. Schlagerbar.
Det blev ingen shopping för det var vi alldeles för trötta för, vi i princip bara sov och åt på under dagarna och var ute på kvällarna. Men man blev väldigt sugen när man gick förbi så många affärer som man gjorde.
Så det blev en ganska intensiv visit, men mycket trevlig.

Imorgon blir det jobb igen. suck.

 Vippan. Elin och Ida



Många kramar


Packat och klart

Nu är det färdig packat. Ska bara upp till jobbet en snabbvända och sen äta lunch med mamma, efter det bär det iväg mot huvudstaden. iiiiiiiii!

Ses om några dagar!

 Svante: "Var ska du matte?"

 

Många kramar


Smink

När jag packade hittade jag  smink som jag inte ännu använt. Så jag provade att måla lite.
Lila ögonskugga, det kan vara fint nu till hösten.

 Sug in! haha.

Många kramar

Fars dag

Jag var nyss och grattade min pappa. Han fick en termosmugg! (köpte en till mig med=P)
Vilket mamma tyckte var bra eftersom hon knappt har några koppar kvar i köksskåpet. Dom ligger i pappas jobbebil=)
Jag har varit och dansat idag med. Vi körde inprovisation, det var svårt tyckte jag eftersom jag inte kan så många steg och hur man sätter ihop en dans. Men det var väldigt lärorikt och extremt nödvändigt. Haha.
Håller på att packa nu, känns som om jag kommer till ha med mig alldeles för mycket till stockholm. Men det är ju som valingt då, har alltid för mycket med mig. Har allt lite pirr i magen. ihihi.

Nu är fåren flyttade hos mamma och pappa,så nu är de allihop samlade i skogen lite närmre huset så att de kan ha bättre koll på dem. Nu hoppas man ju bara på att inte vargen kommer hit=(

Jag tänkte jag skulle hinna med lite skönhet innan jag lägger mig och sover ikväll så man känner sig som ny imrogon när vi åker. tihi.

 Baggen har det jobbigt nu=)




Många kramar


EMA´S

Sitter frmaför tvn och kollar på Europe Music Awards 2009 på MTV för femtioelfte gången. Älskar sådana galor!
Glitter och glamor=)
Jag och Svante har varit på spårkursen och äntligen har vi kommit på hur vi ska göra!
Jag måste ge honom kommando att spåra, så fort han lyfter nosen och viker av måste jag säga "spår" med bestämd röst. Då hoppar han tillbaka och fortsätter spåra. Det känns väldigt bra att man äntligen kommit fram till en lösning och att det bara var att prata mer med honom=)
 Imorgon åker vi till stockholm!

Många kramar


Hörlurar

Sitter och kollar lite på ipod, hörlurar och sådan. Jag insåg nu att hörlurarna är ju gigantiska om man jämför med ipoden. Det är ju nästan så att det känns lite dumt att ha något på huvudet somman kan de på 100 m avstånd och sen ha det kopplat till något som en mus skulle kunna käka upp. haha. Men men, bra ljud och något som sitter ordentligt är ju bra. Tycker inte om snäckorna man stoppar in i öronen, dom får inte plats!
Ramlar ur hela tiden och eftersom de sitter så dåligt så måste man ju skruva upp volymen så att det når in i örat och då kan även alla andra, som inte är intresserade, höra var enda ton. suck.

Har hittat dessa på zoovillage.se  400 kr   

 Ja tack!

Fredag

Började jobba kl halv sju idag. Jag hade jätte mycket att göra, tre bilar skulle bli färdiga, det skulle städas och förberedas inför imorgon. Vi ska ha öppet hus på verkstaden och kommer till att visa vad vi har att erbjuda inom däck och rekonditionering. Vi kommer att bjuda på korv med bröd och otroliga priser.
Oj, detta börjar låta som en annons eller nått. haha. Jaja,i alla fall, efter det ska jag ut och spåra med svante och flytta fåren hos mina föräldrar. På kvällen ska alla vi som hjälper till imorgon ut och äta på Harry´s, det är nyöppnat här i Hässleholm.
Tycker att det var bra att det var någon som öppnade en sportbar här igen. Efter mamma och Liza stängde Gloria´s så var det många som var besvikna, det ska blir spännade och se hur de har inrett och vad de har för meny=)

Två hela dagar kvar till vi ska till stockholm!


Många kramar


wrrrhuu

Det var väldigt kallt när jag gick hem från jobbet idag. Snön som föll under dagen övergick till regn precis innan jag gick. Jag har nog aldrig gått hem så snabbt=)
Ligger nerbäddad och kränger pepparkakor med mjölk. Detta kommer jag få ångra imorgon! hihi.
Är jätte hungrig egentligen men har lovat N att vänta på honom.
Nu börjar Bonde söker fru!

Många kramar

Min näsa håller på att ramla av

Förkylningen vill ej släppa så jag har snötit mig så mycket nu att det känns som om näsa ska ramla av!
Men tur att jag är det nu så att det hinner gå över till nästa vecka när va i ska till stkhlm och kolla på Pink. Längtar.
Har inte hunnit med så himla mycket idag, tiden har gått så himla snabbt och jag har varit jätte seg. Har bara varit på jobbet och på jägarexamen.
Jag vet nu vad jag ska önska mig i juleklapp i år! Presentkort på holmgrens i vinslöv (jakt affär), för jag insåg idag att jag kommer till att behöva jättemycket saker till när jag ska börja jaga på riktigt=/ Jaja, det är lång tid kvar tills dess.

Många kramar

RSS 2.0