Lördag

Idag har jag varit ute hela dagen. Imorse så spårade jag med Svante och i eftermiddag följde jag med pappa och Abbe på jakt. Efter jakten gick jag vi runt jaktmarken pappa och hans jaklag jagar på. Det var en en väldigt fin skog. Spårning gick väl lite bättre idag. Vi upptäckte att det inte var så att han tappar spåret, utan helt enkelt SKITER i det. Han spårade perfekt när han började sen lyfte han huvudet och vek av mot något annat. Sen sa jag till honom att spåra och då hoppade han bokstavligt talat tillbaka till spåret. Så med andra ord så visste han exakt var han hade spåret hela tiden men han sket i det bara. Måste försöka få honom att tycka att det är roligare än allt annat, ska försöka med att lägga ut levergodis i spåret. Så som det är nu så kommer han inte till att klara anlagsprovet, om han inte är 100% på humör.

Ska snart äta thaimat med N. Gott!

Många kramar

 Det var kallt när vi spårade.

 Fastän att solen var på väg upp.

 Jakten

 På väg hem.

 


Idag..

Kollar på tv och äter Maltesers. Jag är supertrött! Var på jobbet ända kl 6 sen var jag och handlade nytt grisblod till spårningen. Imorgn är det sista gången vi spårar med kursen sen ska va göra anlagsprovet. Jag har inte hunnit spåra något Svante i veckan men hoppas det går bra ändå. Efter det åkte jag hem till mamma och pappa och var där ett tag. Fick hjälpa pappa med att leta efter ett får som hade rymt från hänget. Men tyvärr hade det gått ner sig i dammen och inte kommit upp igen. Mycket tråkigt=( Tycker sådant är så himla ledsamt, tycker om djur så mycket. Men det är tyvärr sånt som kan hända.

Väl hemma blev det bara en massa sysslor att utföra,diskaoch rentvätt som legat huller om buller sedan jag tvättade i måndags=/ Det var skrynkligt. Men har banne mig inte haft tid och ork i veckan att organisera in det i garderoben. Efter det har jag bara suttit här..

Nu är det idolutröstning.. Det står mellan Erica och Eddie. Jag tycker att Eddie ska få vara kvar!

Många kramar

mycket att tänka på....

Idag har min dag varit ganska så intensiv. Direkt på morgonen när jag kom till jobbet var jag tvungen att börja ta beslut om annonser och vad som ska vara med på vårt öppethus på jobbet nästa helg. Detta kändes väl sådär eftersom min fantasi inte har varit på topp idag men vi kom fram till ett par saker i alla fall.
Sen gjorde jag vid en bil som ska säljas. När jag fick in den var det rosa och under detta rosa lagen fanns det faktiskt en tomatröd färg som kom fram när jag började polera. Så när jag var klar var den superröd!

Efter det åkte jag med pappa och tittade på lite grejer som kanske kan utveckla mitt företag lite till. Det var väldigt intressant=) 
Så jag har precis kommit hem och satt mig ner, fick en påse hemma bakta kanelbullar av min älskade mamma som förövrigt har varit hundvakt åt Svante idag med. 

Nu ska jag gå och lägga mig så man inte blir helt slut imorgon. Natti natti.



Pumpkin

Ikväll har jag, mamma och moster gjort halloween pumpor. Det var lite svårt i början (har aldrig gjort det innan) men man fick kläm på det ganska snabbt. Det var himla roligt=)
Vi började faktiskt med att ha mallar framför oss men efter ett tag så drog det åt andra håll och ingen av pumporna blev den andra lik. Vi var hemma hos moster och hennes hundar är jättemysiga. Dom vill sitta i knät hela tiden. hihi. (nej, det är inga chihuahua hundar utan en tervueren och en border colli)
Helgoa hela högen! =)

Så här blev resultaten...



 Min skapelse

 
Mammas pumpa. Det blev en glad. Precis som hon.

 
Här är allihop. Mosters till höger. Den ser lite lurigfaxig ut. ihihi.

 Någon har fått djävulen i sig?

     Väl hemma på balkongen med ljus i=)


Det var en väldigt trevlig kväll. Bra initiativ moster!

många kramar


Rörig dag men bra slut..

Min dag började ganska lugnt och skönt och jag hade allt planerat in i minsta detalj. Men sedan hände något.
Min plan var att efter en inte allt för stressig arbetsdag åka tidigare från jobbet och köpa det sista till presenten till min pojkvän och efter det fika med min mamma innan jägarexamen.
Jag kom så långt att jag hann åka från jobbet och köpa vad jag skulle på stan, beställa in en underbar kladdkakebit på Chico, ta ett bett och sen ringde mobilen. Jag trodde dom skämtade på jobbet när det ringde och sa att det var en kund som hade kommit tillbaka och sagt att han inte var nöjd med jobbet jag gjort på hans bil.
Men så var det inte, det var sant. Så det var bara att slänga i sig den inte så längre goda kladdkakan, som jag skulle äta i lugn och ro och åka tillbaka till jobbet.
Väl där konstaterade vi allihop ink. kunden att allt var som det skulle och att det bara var ett missförstånd. Phuu.
Det var en skön kännsla när det klarade upp sig=)

Efter det åkte jag till jägarexamen och titta på filmer om hur man öppnar upp ett djur och tar ur det efter att man har skjutit det . Det kanske inte är det allra trevligaste att göra eller titta på. Men man får försöka att koppla bort att de är djur och försöka tänka att det är bar är kött. Och ett väldigt bra kött dessutom. Mer ekologiskt blir det nog inte.=)

Så kom jag nyss hem från min pojkväns föräldrar där vi var och åt middag. Det blev ett stort fisk- och skaldjursbord! MUMS! Det var jättegott. Så nu är jag mätt och belåten och väldigt trött. Det blir nog en liten stund till här framför datan sen blir det sängen som gäller. hihi.

Hittade dessa på halens.se , vill ha dem till julfesterna som kommer nu i vinter!

 

God natt!


Grattis älskling!

Idag fyller min pojkvän 22 år. Hihi. Vi ska hem till hans föräldrar efter jägarexamen och äta middag. Hans mamma gör alltid så god, ny och spännande mat. Undrar vad det blir idag=)

Jag har faktiskt hunnit läsa allt som jag skulle till jägarexamen, så jag känner mig väl förberedd denna gången.
Så nu ska jag jobba lite till sen blir det till att dra på sig andra kläder och fara iväg!

Många kramar

GRATTIS!

Riktigt bra dag=)

Idag har allt rullat på otroligt bra, det är nästan att jag tror att jag glömt något. Blev klar på jobbet mycket mycket tidigare än jag trodde jag skulle bli, vilket är bra eftersom jag håller på att tvätta med. Hade två par rena strumpor kvar innan jag började tvätta så det var verkligen på tiden. haha.  
Jag håller på att laga mat, det blir lax med ris och citronsås. Mums!
Efter det blir det lite plugg och tvmys=)
Imorgon måste jag köpa en pumpa. Vi sak hem till min moster och skära dem till halloween. Det ska bli så himla mysigt. hihi.
Så nu är maten färdig!


Många kramar


Snart är träden nakna

Vi var ute och gick en promenad i regnet innan idag och träden hade tappat nästan alla sina blad.
Det är inte länge tills de är helt nakna. Det var inte roligt att plugga idag, är inte på humör. Tar nog en liten paus och kollar på Gossip girl=)





Många kramar

God morgon

Idag blir det plugg, har ingen träning idag heller så det betyder att jag har ännu längre tid att plugga. haha. Vet inte om jag tycker att det är bra eller dåligt=)
Åå... Sitter här med tänt ljus och jag längtar så till julen. Fick en sådan där mysig känsla i magen, som man får på julaftonsmorgon.ihihi.

Många kramar


Nostalgikläder

Håller på att rensa min garderob i brist på annat att göra=/
Längst in hängde en massa klänningar från baler, student och 18års fest. Det var roligt att se dem igen, det var länge sedan. Hittade också en massa kläder som borde varit bortrensade sedan länge. Varför gör man så?
När man vet om att man aldrig kommer till att använda det. suck. Jaja. det kommer bli plats för en massa nya kläder i alla fall=) 
Var och köpte klänning till när jag och tjejerna ska till stkhlm och kolla på Pink . Vi ska dit om två veckor och stanna där tre dagar så vi hade tänk gå ut och kolla uteställen också.(Vilket kommer få oss att svimma antagligen). Vilsna Hässleholmare. haha.

Nostalgiklänningar



Spetsklänning ( syns dåligt på bilden) från Lindex.

Många kramar


Dumpa honom

Kollade precis klart på filmen Dumpa honom. Handlar om olika personer och deras kärleksförhållande. Alla problem med kärlek finns med i denna filmen. Har inte sett en så bra kärleks film på hur länge som helst!
Se den!

 

Många kramar


Går i ide...

Det ligger en väldigt trött hund brevid mig, han sover så hårt att ingenting kan väcka honom.
Vi har varit på spårkursen idag och han fick aldrig hitta sitt mål. Han kom tappade spåret efter två tredjedelar och hittade inte tillbaka. Hon som lade spåret kom inte ihåg vart hon hade gått så vi försökte ett par gånger att gå tillbaka så Så tillslut var han jätte trött så vi fick ge upp. Han fick nöja sig med lite levergodis=) Tänkte att jag skulle ut imorgon igen så att han får nå sitt mål. Ska också börja träna spår genom att lägga lite kortare och med godis i så att han får ner nosen och inte tappar så lätt. För nu när han spårar så går han hela tiden upp med nosen och letar direkt vittring och då tappar han spåret och han får börja om.
Gud, jag är också jätte trött. gäsp. Ska ta och dricka min varmchoklad och äta mina mackor sen ska jag gå i ide ett par timmar=)

Svante får syn på något under morgonpromenaden.

 

Bowling

Alldeles strax ska jag åka och bowla med mina arbetskamrater. (bara killar) Jag ska lätt slå dem. hihi.  Vi ska äta där innan med vilket är bra för jag är utsvulten! Jag kör faktiskt på klänning ikväll. Jag måste ju ta vara på de gånger jag kan klä mig lite kvinnligt=) jaja. måste gå nu för mig skjuts väntar. Håll tummarna på att jag vinner. thi.

brunett

Idag var jag och klippte mig. Jag blev brunett=)


Jägarexamen

Ikväll har jag varit på jägarexamen och det gick förvånansvärt bra denna gången, fastän jag inte hade läst på allt=/ Det brukar vara så att jag alltid får de frågor jag inte kan och det är ju såklar fler än jag som inte kan allt, men det är ju mycket roligare att retas med mig eftersom jag är yngst och blong. hihi. 
Jag tycker det är mest jobbigt att läsa på om vapnen eftersom jag tycker det är mest intressant med djuren och hundarna men man måste ju kunna det där om vapen, så man kan skjuta för sin hund när den har jobbat så hårt för att få djuret att stå still=) plus att det är bra att kunna skjuta om det kommer ett argt vildsvin mot en också.

Imorgon ska jag äntligen klippa mig! Jag tror att hela min familj har hunnit klippa sig tre gånger sedan jag klippte mig sist. haha. Så det är verkligen dags om man säger så. Det är så klart min kära syster som ska klippa mig. Hon går andra året på st. Petri gymnasiet i Helsingborg. Hon är jätteduktig! Ska se om jag kan tigga till mig en tid att sätta lösögonfransar också=)

Nu ska jag kolla lite på facebook och äta Ben `n Jerry´s Cookiedough. MUMS!


Natti Natti..

Just want to be Happy

Väntar på maten som är i ugnen. Jag var på jobbet till halv 9 ikväll så det är därför jag äter så här sent.
Har funderat ganska mycket på en sak idag som jag tror många andra också har lite "problem" med.
Jag har väldigt lätt för att tänka "att om jag får eller gör så här då, ja då blir allt bra och jag kommer bli lycklig." Men när man sen har gjort eller fått det man ville så blir ju inte allt bättre och man blir ju inte lyckligare.
Det är bara nått man får för sig. Det börjar nog redan när man är liten tror jag. Om jag får den leksaken så behöver jag inget mer och när man fick den, ja då ville man ha nått annat. Om jag kommer in på det gymnasiet då, då blir allt bra och när man kom in på det kunde man inte vänta tills att börja jobba. Om jag får det jobbet så blir jag lycklig och när man fått det då vill man hitta ett annat. Jag tror man måste försöka vara lycklig för det man har och leva i nuet. Även om det kan vara svårt. Men just nu känner jag faktiskt att jag är ganska nöjd med mitt liv=) känner att det inte finns så mycket som skulle kunna göra mig lyckligare. ihihi. Har en fin familj och underbara vänner, pojkvän och hund som jag älskar och ett jobb som jag trivs med. Hälsan har jag med, den får man inte glömma, den är viktig;) Okej, så va de ju den där klänningen med..... haha.

Nej nog med det djupa.. Nu ska jag gå och äta!

många kramar


Börjar få grepp om det...

Gud va kul det är att dansa! haha. Kom nästan precis hem från streetdancen. Det känns verkligen som om jag börjar haja det nu. Man blir helt slut, sitter som en säck potatis nu och bara stirrar, men det är en skön känsla att bli så här slut=) Nu ska jag fortsätta att titta på säsongsstarten av Gossip Girl sen blir det plugg


The Voice

Är på jobbet (som vanligt) och har precis gjort klart en bil. Sitter och lyssnar på The Voice på datan, dom har riktigt bra musik alltså. Försöker att komma igång till streetdancen jag snart ska dra på och det passar ju perfekt=) Har inte tränat så mycket sen förra gången men hoppas på att det ska gå ändå. Ikväll blir det bara en massa plugg igen, kanske en film med, får se.

Många kramar

Cosmo

Idag har jag och Svante varit på spårkurs, det gick sådär. Han vill inte riktigt ner med nosen. Men det är egentligen inget konstigt när det gäller spetsar, de går efter luftburet spår. Om man säger så här, han går inte direkt efter spåret utan tar den "lätta" vägen. Om jag t ex lagt ett spår med vinklar så struntar han i att ta vinkeln och går direkt på målet, kapar av vinkeln kan man säga. Det är inte så bra när vi ska göra anlagsprovet. Han spårar dessutom bättre och mer noggrant när spåret har fått ligga över natten t ex. Det är inte heller så bra eftersom spåret till provet bara ligger i ungefär 3-4 timmar. Men men vi har lite tid kvar att träna.

Åkte inom affären på vägen hem och vad hittade jag i tidningsstället?
Ja! Ny cosmopolitan! Så nu ska jag lägga mig och bläddra lite i den=)

Många kramar

Nya planer

Det blir nästan aldrig som man tänkt sig. Det tycker jag är jätte jobbigt eftersom jag oftast alltid vill ha allt planerat. Jag gick upp jättetidigt i morse och gick till jobbet i hopp om att jag skulle kunna gå hem tidigare, men icke. Det kom bara bil efter bil efter bil, kändes som det aldrig skulle ta slut. Inte för att det gör något egentligen men när jag har bestämt mig för nått annat så blir det jobbigt. Så jag fick vara kvar på jobbet till halv 7. (Började jobba halv7 på morgonen). Och i och med det så blev det ingen bio heller. Men men. Nya planer. Lagar grillade revben nu som jag ska sätta i mig med min pojkvän och sen blir det idol och plugg=)
Heja Tove!
 Detta är vad jag har framför mig=)

Pust

Jag kom precis hem. suck. Har varit bort hela dagen. Jobbat på dagen och nu på kvällen har vi varit på första hjälpen kurs för hundar. Det handlade lite om hur man ska göra om ens hund blir skadad under jakt eller annat. Det var faktiskt riktigt intressant och det kändes verkligen som man lärde sig nått nyttigt. Vi gick kursen genom jägarexamen, vilket nu påminner mig om att jag har en hel del kvar att läsa på läxan vi fick sist. Jaja, då vet jag i alla fall vad jag ska gör i helgen=)
Börjar inse att min hund börjar bli lite mullig. Jag tror inte detta fodret jag har nu är så bra för honom. Har ett foder som mina föräldrar kör till sina hundar men han bara blir grövre och grövre och bajsar mer och mer. haha.
Det får nog bli så att jag går över till eukanuba igen. Dyrt men bra=)
Imorgon blir det upp tidigt till jobbet så man kan gå hem tidigt.Hihi. Eller jag hoppas på det i alla fall. Jag vill gå på bio och se Fame. Jag och syster har sagt att vi ska gå och se på den nu i en vecka. Imorgon får det allt bli av.

Jaja, vi får väl se vad morgondagen har att erbjuda=P

God natt!

 


Spår

Det var perfekt väder att spåra i idag. Jag lade ett blodspår med grisklöv vid halv fem idag, sedan fick det ligga till halv 7 innan vi gick och tog det. Det ska egentligen ligga lite längre men det blir mörkt så himla fort nu=/ Jag fick dra ner svårighetsgraden lite med eftersom vi inte har spårat på två veckor. Men Svante tog det klockrent så nästa gång ökar vi igen!
Medan vi väntade på att spåret skulle dra sig kom Vippan med sin labradorflicka Vilda så att hon och Svante fick leka av sig lite. Dom hade inte träffats på jättelänge innan detta så det var kul att se att det fortfarande funkade=)

Oj! Nu kokar potatisen över som jag ska ha till min köttfärslimpa.haha.


Min hund är en fegis

Svante har fått en ny kompis här på jobbet som heter Molly, en wachtel-jaktspaniel blandis. Klämman, en arbetskamrat, hämtade henne för 4 veckor sen så hon är 12 veckor nu. Hon är tuff som fasen och så pass liten att hon kan gå under Svante och här om dagen hittade hon något intressant under svansen på honom=P
Två bollar! Detta var inte så uppskattat av Svante så han kröp upp hos matte. haha. Min knähund.

Det blev ganska lugnt på jobbet idag ändå så jag kanske kommer hem i tid i alla fall=)

 



Många kramar


Lindex

Guuud! Vad har hänt med Lindex. Dom har ju skärp sig ganska mycket=) Det är mycket jag vill ha därifrån.
Detta är bara några saker av dem.

299kr      199kr      59,50kr

 

49,50kr     299kr          249kr


49,50kr        399kr

 

Många kramar


Höstmys

Handlade lite blommor idag och piffade till hemma. Man blir glad av blommor eller i alla fall jag=)
Sitter hemma nu i höstmörkret med en massa tända ljus.Mysigt. tihi.

Funderar på att sy upp min balklänning från studenten och ha den på festen jag skrev  om tidigare idag. Vill ha den mer som en partyklänning=) Ska nog ta och försöka lämna in den denna veckan. 

Imorgon väntar bara jobb=( Från morgon till sen kväll. Jaja. Får väl hitta några guldstunder.



          Många kramar

Planering

Sitter på jobbet och filosoferar=) Planerar lite inför en fest jag och min syster tänker ha i mars nästa år. haha. Bäst att vara ute i god tid. Det ska bli en 40 års fest, hon fyller 18 och jag 22. hihi. Tycker faktiskt det är ganska roligt att sitta och klura på det även om det kanske är lite tidigt . Men det kommer nog till att bli ganska stort så det är bäst man är förberedd.=P
Nej det är nog bäst att jag tar och jobbar lite också.. hihi. Men först lunch!

Många kramar


Ont i halsen=(

God morgon!
Vaknade med ont i halsen=(  Ber till gudarna att det ska gå över. Har inte tid att vara sjuk. haha
Ska snart promenera till jobbet dessutom i detta rusket utanför hhuuuwwww... Tar på den största halsduk jag kan hitta.=)

Nej nu blir det frukost sen måste jag gå men de kommer nog att bli svår att få med den här mannen=)

 



Ha en fin dag!


Dans

Denna veckan har jag bara ätit skit! Pizza, mc donadls, chips och godis. Helt sjukt och just nu sitter jag proppmätt efter en fet pizza med en godisskål som kommer räcka i en hel vecka.suck. Jaja, har i alla fall varit och tränat idag. Dansar streetdace på söndagar nu och börjar faktiskt få grepp om det=) Det är så fruktasvärt roligt!
Det tar bra med, har inte fått så mycket träningsvärk av något annat jag har tränat. hihi.

Hoppas det blir finare väder imorgon så jag och Svante kan gå ut och lägga spår=)

Många kramar

Disturbia

Stängde nyss av filmen Disturbia. Jag fick bända loss fingrarna från armarna. haha. den var lite läskig om säger så. Har sett den innan men den e så j**kla bra=) Jag vet , jag vet, jag har dålig filmsmak. Det jag helst ser på är inte direkt några tjejfilmer, även om jag kan tycka det är ganska bra de med. =) Om man kollar i min filmhylla så ser man alla fast and furious, ocean och pirates of the caribbian filmerna. Några kostymfilmer och en del tjejfilmer som höjer humöret som the holiday,bridiget jones, djävulen bär prada och lite sånt. Jag älskar film!
Man får drömma sig bort ett tag, det tycker jag är skönt. Man ska inte börja att diskutera film med mig för då finns det inget stopp. haha.



Eftersom jag har lyssnat på Rix FM Nästan hela dagen så hörde jag också när "clabbe" sände. Ni vet han som pratar snabbt och satt i juryn i idol de första åren=) Har aldrig tyckt om honom innan men gud vad skicklig han är! Jag förstår varför mamma bandade hans program förr. tihi.

Nej, ska snart hämta mina föräldrar sen blir det nog sängen som gäller!

God natt och sov gott!

 


Backstreet Boys

Är på jobbet och utför lite pappersarbete. Boring! Har lyssnat på Rix FM hela dagen, dom har Backstreet boys weekend denna helgen. Dom har spelat alla deras hits, plötsligt kom låten That way och jag kände mig som 14 år igen. Så jag var tvungen att höja volymen rejält och dansa järnet=P


Ska snart hem och kolla på film eller något. Struntar i att titta på fotbollen... Kan kolla på highlightsen efteråt. hihi.
Känns som jag är lite hungrig med så de blir nog en sväng inom en pizzeria innan jag åker hem =)

Många kramar

Godis!

Visst tycker vi om nöjda kunder=) men de e nått alldeles extra med dem som kommer med presenter. haha. Från nöjd kund=)En hel låda med godis! Tack!

Tog med Abbe, mina föräldaras östlaika, när vi tog oss ut i skogen=) promenad med pojkarna

Mina pojkar..


Velar...

Sitter på jobbet fortfarande är så himla trött!
 Vet inte kom jag ska påbörja att polera taket på husbilen som väntar på mig=/
Men det lutar mot att jag skiter i det.=P

Jag tar nog min vovve och åker ut till mina föräldrar och släpper honom i skogen istället. Han har varit så duktig och varit med mig sena kvällar på jobbet denna veckan så det är han värd.

Många kramar 


Äntligen hemma!

Nu har jag äntligen kommit hem efter en lång dag på jobbet och satt mig ner med en kopp varmchoklad i handen.
Detta är mitt första blogginlägg någonsin, så nu är jag inte en bloggoskuld längre=)

Som tur är har jag fått hjälp med att designa bloggen av min underbara moster. Hade inte klarat de själv. Tack!

Då får vi se om de händer nått skoj i mitt liv som jag kan skriva om.

Om inget annat så är det ett bra sätt för mig och min virriga hjärna att komma ihåg saker och ting=)

Många kramar 


Svante


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0