Rastlös

Jag har varit så himla rastlös hela dagen!
Redan i förmiddags ville jag bestämma något att göra ikväll men de blev inget med det. Så förutom att jag varit hos lammen och rastat Svante har jag bara suttit här som en säck potatis. Suck.
Imorgon blir det mycket träning. Först styrketräning med Vippan och sen blir det dans på kvällen=)





Många kramar

Lamm!

I morse ringde mamma mig på jobbet och skrek mig i örat. Hon hade kommit ner till fårhagen och hittat
2 nyfödda lamm. Och vi som inte trodde de skulle komma på en månad till i alla fall=)

Dom är så små! Mamman tar jättebra hand om dem. Tvättar dem, låter dem komma till maten, kallar på dem och föser in dem i båset när det blir mörkt och skyddar dem. Så söta!

Dom äter och gör sina behov precis som de ska. Hihi.



Många kramar


Festen

Jisses! Denna veckan är helt galen!
Har varit på jobbet till tio om kvällarna. Mina händer är torra som fnöske och fötterna värker. Men men.

Fetsn var ju i helgen! Det är jätte skoj och jag skulle säga att det blev lyckat =)
Här kommer lite bilder.





Många kramar


Nu börjar det dra ihop sig.

Mycket att göra denna veckan till partajet=) igår fixade vi ljud, högtalare och sånt. På onsdag ska jag klippa mig och handla maten, fredag lagas lite av maten sen e det dags!

Tränade Svante lite idag. Det känns som om han är lite mer mogen nu. Att vi båda är det. Vi har nog växt ihop lite mer nu. Han lyssnar mer, har större respekt för mig ( på ett bra sätt) och det viktigaste, han tycker det är mycket roligare nu. =) Vi körde lite lydnad och apportering. Apporteringen är den stora höjdpunkten tycker Svante. haha. 

Nu ska jag nog gå och sova så att jag kommer upp imorgon=)

 Pappa har soundcheck =)

Många kramar

Lördag

Idag har jag faktiskt fått rätt mycket gjort. Var och tränade med Vippan i förmiddags, gick ut med hundarna och lollo vid lunch och hämtade musikanläggningen till festen i eftermiddags.

Nu sitter jag  o kollar på melodifetivalen alldeles ensammen. Haha. Nej, jag har ju Svante =)

 Lollo och Abbe

Många kramar

Myskväll

Körde med svidande ögon hem min syster. Vi har varit och ätit på Harry´s och tittat på film hos mig. Vi såg Allt för min syster. Fruktansvärt bra film med mycket tårar, därav de svidande ögonen.

Lämnade Svante hemma själv under tiden vi åt.  Satte på honom antiskallhalsbandet och gav honom ett baota ben. Det funkade förra gången men denna gången gick det mindre bra. Efter en timme ringde ordförande i mitt hus och sa att min hund skällde som en galning. Jag hade precis fått in min mat så som tur var va N bara rakt över gatan från min lägenhet så han gick över för att kolla vad som stod på. Halsbandet hade slutat att fungera, sprayen hade tagit slut. Så nu e frågan, fyllde jag på det ordentligt innan jag gick eller har han stått och skällt så mycket att det tagit slut på dt sättet. Om det är det sistnämda är det kört, då har jag inga fler ideer=( Bara att jag får köpa mig en stuga långt ut på vischan. Haha. Hade inte varit fel det heller egentligen=)

Jaja, får ta och göra en test imorgon. Nu ska jag sova!

 Bild från cdon.com

 

Många kramar


Kurs

I förra veckan, från tisdag till torsdag, var jag på biluthyrningskurs i Stockholm. Ensam!
Det var ganska skönt faktiskt, att klara sig själv och bara behöva rätta sig efter sig själv. Jag bodde på Birger Jarls hotellet som ligger 2 km från Centralstationen. Jag tänkte först ta taxi från stationen till hotellet men jag kom upp en stund tidigare än incheckningen så jag fick för mig att jag skulle ta mig dit till fots. Det verkade enkelt, man behövde bara följa Sveagatan och sen svänga av på Kungstensgatan och sen låg hotellet i korsningen två tvärgator bort. Men som jag blev varse om så heter gatorna i Stockholm nästan likadant så istället för att svänga av på Kungstensgatan råkade jag svänga av på Kungsgatan och följde sedan den väldigt länge utan att hitta hotellet. När jag började se affärer som Hugo Boss och LuisVuitton insåg jag att jag gått fel, dubbelkollade kartan och såg att jag skulle ha gått dubbelt så långt på Sveagatan innan jag svängde av. Så det var bara att traska tillbaka till Seagatan och börja om. Haha. Men jag hittade rätt tillslut som tur var, men det tog dubbelt så lång tid =P

Efter incheckningen på det fina hotellet tog jag mig ner till Drottninggatan för att titta lite. Så mycket snabbare det går att shoppa när man är själv! Drog igenom affärerna som jag ville in på på 2 timmar. Haha. Var i och för sig inte så noga  men ändå! Det blev lite vårkläder inhandlat.

Själva kursen gick fort och effektivt fram. På förmiddagarna bankades lagar om bokförning och hyresavtal in i huvudet på oss och på eftermiddagarna gick vi igenom vinst och förlust tabeller och annat som man behöver veta som egen företagare. Kursen kändes lite luddig ibland men det var nog för att vi hela tiden bara skrapade på ytan av alla saker vi gick igenom. Vi fick i princip bara lära oss det som var nödvändigt=)

Provet kändes också lite luddigt, många frågor som det fanns många svar på. Imorgon får jag reda på hur det gick!




Hotellrummet



Shoppat, från vänster: 2 par leggins svart och mörkblå, Vero Moda
                                 Chinos Beiga Vero Moda
                                  Klänning Rosa Gina Tricot
                                  Tröja HM

Många kramar


RSS 2.0